Σα. Οκτ 1st, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΗΕΛΛΑΣ

Αθλητισμός :ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Chalkidatv.gr

Θέλουμε ο αθλητισμός να γίνει ο φάρος που θα προσανατολίζει τους νέους και θα προβάλλει τα ολυμπιακά ιδεώδητον συναγωνισμότη φιλίατη συναδέλφωση και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο Δήμος μας  μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ο πλέον αθλητικός δήμος της  Εύβοιας.

Στηριζόμενοι σχεδόν πάντα στη δική μας δύναμη και εμπειρία και με συνεχείς αγώνες για εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων,  κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για τη δημιουργία ενός δήμου του αθλητισμού.

Υποστηρίζουμε με θέρμη τον αθλητισμό και τις επιτυχίες των δικών μας παιδιών, και δίνουμε περαιτέρω ώθηση στο μαζικό αθλητισμό.

Πιστεύουμε πως μια σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να παρέχει στους πολίτες δυνατότητες και ευκαιρίες αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους και προαγωγής της υγείας τους.

Ο αθλητισμός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και την προτίμηση όλο και περισσότερων πολιτών, όλων των ηλικιών.  Είναι ένα κοινωνικό αγαθό, το οποίο προάγει την ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία.

Για μας ο αθλητισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά αγαθό, που πρέπει απλόχερα να προσφέρουμε στον κάθε πολίτη.

Δεν αρκούμαστε όμως σε όσες υποδομές έχουμε κατασκευάσει μέχρι τώρα, αλλά προσπαθούμε για τη συνεχή αναβάθμιση των εγκαταστάσεών μας.  Έχουμε θέσει ως στόχο τη δημιουργία και λειτουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων,  που καλύπτουν τα περισσότερα αθλήματα και ικανοποιούν τις ανάγκες άθλησης των συμπολιτών μας σε όλους τους οικισμούς και του νέου μας Δήμου .

Είναι πολύ σπουδαίο και σημαντικό να μεγαλώνεις με την ιδέα του μεγαλείου του αθλητισμού,  του μεγαλείου του να είσαι κοντά σε μια ομάδα, να ζεις και να αφουγκράζεσαι την ιδέα της νίκης  και να απολαμβάνεις την επιτυχία. Στηριζόμενοι σχεδόν πάντα στη δική μας δύναμη και εμπειρία και με συνεχείς αγώνες για εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων,  κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για τη δημιουργία ενός Δήμου του αθλητισμού.

Πιστεύουμε πως μια σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να παρέχει στους πολίτες δυνατότητες και ευκαιρίες αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους και προαγωγής της υγείας τους.  Για μας ο αθλητισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά αγαθόπου πρέπει απλόχερα να προσφέρουμε στον κάθε πολίτη.

Ακαδημίες – Τμήματα γυμναστικής

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Πανελλήνιες Αθλητικές διοργανώσεις

Αθλητικά σωματεία Δήμου Κύμης Αλιβερίου

Αστέρας 1980 Αλιβερίου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου

Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ