Sat. Dec 2nd, 2023

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ψαχνών: …σπουδαία δουλειά, για το μέλλον του Ψαχνιώτικου ποδοσφαίρου

ΚΑΔΗΜΙΑ-ΨΑΧΝΩΝ-720.jpg
Chalkidatv.gr

Μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ψαχνών 2021, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο (29-Οκτ.), στο Στάδιο Ψαχνών τον Αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο!
Παράλληλα έγινε και παρουσίαση όλων των ομάδων υποδομής, από παιδιά 6 μέχρι 16 χρονών, που αριθμούν 120 περίπου παιδιά!
Το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση εκτός από τους διοικούντες την Ακαδημία, τους προπονητές, αλλά φυσικά οι γονείς των παιδιών…
Είναι πολύ σημαντικό για όλους, όσο και για τα μέλη του ΔΣ, τους προπονητές και φυσικά για τα 120 παιδιά που αριθμούν οι Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες Ψαχνών, παιδιά ηλικίας από 6 έως 16 ετών, η ύπαρξη αυτού του Συλλόγου, που δημιουργήθηκε και οργανώθηκε, με πολύ αγάπη και μεράκι!
Ο Δήμος Μεσσαπίων-Διρφύων, είναι ένα φυτώριο αθλητών, που με την κατάλληλη καθοδήγηση, προπόνηση και στήριξη απ’ όλους, μπορούν να αναδειχτούν νέα μεγάλα ταλέντα, εφάμιλλα, με αυτά παλαιοτέρων χρόνων.
Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Ψαχνών, είναι πραγματικά περήφανη από τη μέχρι τώρα πορεία της!
Εδώ λειτουργεί μία άρτια προπονητική ομάδα που αγκαλιάζει αθλητικά όσα παιδιά θέλουν να έρθουν σε επαφή με το ποδόσφαιρο και να εξελιχθούν.
Μια δουλειά σε βάθος, με μεράκι, φροντίδα για το παιδί, μια δουλειά που πέρα από τον βασικό στόχο, του να ΄΄μυηθούν΄΄ τα παιδιά αυτά με την ΄΄στρογγυλή θεά΄΄, έχει σαν παράλληλο στόχο να ΄΄χτίσουν΄΄ τα παιδιά αυτά σωστούς χαρακτήρες, με αγάπη και σεβασμό προς όλους…
Είναι σίγουρο ότι την ίδια ευαισθησία για τον αθλητισμό και την ώθηση ακόμα περισσότερων παιδιών σε αυτόν, έχουν και οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και αυτό είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη, που γεμίζει με χαρά και ελπίδα για το μέλλον και την εξέλιξη των ακαδημιών αυτών…
Τόσο ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, όσο και οι συνεργάτες του δείχνουν πρόθυμοι να σταθούν αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια. Τα παιδιά έχουν ανάγκη την εποχή που ζούμε τη διέξοδο στην άθληση, και είναι χρέος όλων να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Χωρίς αμφιβολία ο Δήμος Μεσσαπίων-Διρφύων, μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, αρκεί όλοι μαζί να δουλέψουν και να συνεργαστούν, ειλικρινά και με σωστές διαδικασίες!


Ο πρόεδρος Κώστας Καλαβρής.


Ο πρόεδρος του ΔΣ της Ποδ. Ακαδημίας Ψαχνών, Κώστας Καλαβρής, στην σύντομη ομιλία του, ήταν μεστός και ουσιαστικός:

ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν και βρίσκονται κοντά στην Ακαδημία,
είναι σίγουρος, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, πως θα έχουν δίπλα τους και στο μέλλον, όλους όσους αγαπούν αυτή την προσπάθεια
Απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστήσω και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Σύλλογό,
και ευχαρίστησε τους προπονητές για την άψογη δουλειά που κάνουν με τους μικρούς αθλητές.
…και ευχήθηκε μια καλή αθλητική σεζόν!!!
Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων Γιώργος Ψαθάς, που χαιρέτισε την εκδήλωση και έκανε σημαντικές δηλώσεις-αποκαλύψεις (θα ακολουθήσει βίντεο με αυτές τις δηλώσεις), οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γιαννούτσος και Παναγιώτης Ματράκας, ο Κώστας Στούπας, αντιπρόεδρος της ΔΗΚΑΔΗΜΕ, ο δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Κουλοχέρης, ο Σπύρος Ραπτάκης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι υποψήφιοι βουλευτές δικηγόροι Γιάννης Καλαβρής(ΠΑΣΟΚ) και Θανάσης Τάρτης(ΠΑΣΟΚ) και ο οικονομολόγος υποψήφιος βουλευτής Στέλιος Καρβελάς(Ν.Δ), την ΕΠΣΕ εκπροσώπησε ο Σύμβουλος του ΔΣ Κυριάκος Καλυβίτης, αλλά και ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψ. Αντώνης Γεωργίου.
Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ψαχνών, που φέτος συμμετέχει και στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΕ με την ομάδα των Κ-16, υπάρχουν 6 συνολικά ηλικιακά τμήματα:

Κ-16 (με 18 ποδοσφαιριστές)
Κ-14 (με 26 ποδοσφαιριστές)
Κ-12 (με 26 ποδοσφαιριστές)
Κ-10 (με 18 ποδοσφαιριστές)
Κ-8 (με 20 ποδοσφαιριστές)
Κ-6 (με 8 ποδοσφαιριστές)
Να σημειωθεί ότι όλα τα τμήματα της Ακαδημίας αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Εύβοιας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ