Τρ. Μαρ 28th, 2023

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Ανησυχητικές εικόνες στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας: Αίθουσα έχει πάρει… κλίση – ΦΩΤΟ αναγνώστη

21
Chalkidatv.gr

Εικόνες που προκαλούν ανησυχία στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας. Προβληματισμό έχει προκαλέσει σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς η κατάσταση που επικρατεί σε αίθουσα του ΕΠΑΛ, ενώ και με έγγραφο του Δήμου απαγορεύεται η χρήση αιθουσών σε κτίρια του σχολικού συγκροτήματος.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το enikos.gr, αίθουσα έχει πάρει κλίση ή όπως λένε χαρακτηριστικά μαθητές το πάτωμα έχει κάνει «κοιλιά», με αποτέλεσμα ο χώρος να κρίνεται ακατάλληλος για να γίνεται μάθημα.

ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Οι φωτογραφίες δείχνουν την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος, ενώ και στον τοίχο πίσω από τον πίνακα διακρίνονται ρωγμές και σκασίματα.

ΕΠΑΛ Χαλκίδας
Σε έγγραφο που φέρει την υπογραφή της Δημάρχου Χαλκιδέων, Ελένης Βακά, με ημερομηνία 1/1/2023, αναφέρεται η απόφαση απαγόρευσης χρήσης αιθουσών συγκεκριμένων κτιρίων του σχολικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «αποφασίζουμε την απαγόρευση χρήσης των κτιρίων Κ5 (αίθουσα – γραφεία καθηγητών) και Κ11 (αίθουσα- γραφεία καθηγητών) στο σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

έγγραφο για ΕΠΑΛ Χαλκίδας
Όπως αναφέρουν μαθητές στο enikos.gr, έχουν ενημερωθεί ότι κλιμάκιο μηχανικών έχει πάει στο τεράστιο σχολικό συγκρότημα και έχουν κρίνει ως ακατάλληλα κάποια κτίρια, όπου στεγάζονται γραφεία καθηγητών.

Όμως, όπως υποστηρίζουν, το ΕΠΑΛ αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα, καθώς σε ορισμένους χώρους φαίνονται κομμένα δοκάρια ή μπετόβεργες και η κατάσταση κρίνεται απαράδεκτη.

Ζητούν δε, οι αρμόδιοι να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών.

ΠΗΓΗ: enikos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ