Σα. Δεκ 10th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Εύβοια: Δέος στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου-«Βούλιαξε» από κόσμο η Χαλκίδα

Chalkidatv.gr

Σε πανηγυρικό κλίμα και με τις μέγιστες των τιμών πραγματοποιήθηκε η μεγάλη παρέλαση της Εύβοιας, επί της πρωτευούσης του νησιού στη Χαλκίδα για την 28η Οκτωβρίου

Κατάμεστοι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης από πλήθος κόσμου που συρρέει, στον κεντρικό παραθαλάσσιο δρόμο από όπου και παρελαύνουν τα σχολεία της περιοχής, προκειμένου να παρακολουθήσει τις τιμητικές εκδηλώσεις για την εθνική μας εορτή.Η πόλη κυριολεκτικά έχει “βουλιάξει” από πολίτες και η κυκλοφορία των πεζών διεξάγεται με αρκετή δυσκολία στα σημεία.Σήμερα Παρασκευή ανήμερα της ημέρας μνήμης, σε όλο τον νομό θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται, από νωρίς για να θαυμάσει τους μαθητές, με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές.

Οι περισσότεροι από μας γνωρίζουμε ότι η μέρα αυτή σημάδεψε την Ελλάδα από τον πόλεμο του 1940 και έμεινε γνωστή ως επέτειος του “ΟΧΙ”. Οι περισσότερες χώρες συνηθίζουν να γιορτάζουν την λήξη ενός πολέμου, και την έλευση της ειρήνης.

evima.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ