Τε. Δεκ 7th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Εύβοια: Πώς θα πρέπει να μετακινούνται οι πεζοί όταν κλείνει η Γέφυρα του Ευρίπου στη Χαλκίδα

Chalkidatv.gr

Τον κύκλο από την παλιά γέφυρα ( Γνωστή και ως Ψηλή γέφυρα της Εύβοιας) θα πρέπει να κάνουν από απόψε οι πεζοί, γεγονός που μάλλον κρίνει ως απαραίτητο την μεταφορά τους με κάποιο όχημα, μετά την απόφαση για κλέισιμο της γέφυρας του Ευρίπου στην Χαλκίδα σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες.

Νέο κλείσιμο αναμένεται σήμερα στις 22:30.

Αναλυτικότερα η γέφυρα έχει πάψει να εξυπηρετεί τους πολίτες από την Δευτέρα 17-10-2022 και ώρα 22.30.

Η διακοπή της κυκλοφορίας άρχισε εκ νέου στις 05:30.

Η γέφυρα θα παραμένει κλειστή για ορισμένες ημέρες και ώρες στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης πράγμα που σημαίνει πως η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων κατά τις ώρες που η γέφυρα θα είναι εκτός λειτουργίας θα απαγορεύεται και στα δύο ρεύματά της.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ευχαριστεί το κοινό για την συνεργασία και την κατανόηση και υπενθυμίζει ότι η προγραμματισμένη τεχνική συντήρηση της γέφυρας θα επαναληφθεί τις κάτωθι ημερομηνίες:

– Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:30 – 05:00

– Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:30 – 04:00

– Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:30 – 01:00

Ως εκ τούτου παρακαλείται το κοινό, όπως κινείται τις παραπάνω ημέρες και ώρες μέσω της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, στα πλαίσια των εργασιών συντήρησης της Παλαιάς Γέφυρας του Πορθμού του Ευρίπου, οι οποίες διενεργούνται με μέριμνα του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας Α.Ε., διακόπηκε η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και στα δύο ρεύματα της γέφυρας.

ΠΗΓΗ: evima.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ