Σα. Δεκ 10th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Εύβοια: Χωρίς νερό οι οδοί Αρεθούσης και Πήλικα στην Χαλκίδα- Πότε θα επανέλθει- Γιατί κόπηκε

Chalkidatv.gr

Νέα ταλαιπωρία όσον αφορά την υδροδότηση σημειώνεται στην Εύβοια με κατοίκους ειδικότερα στην Χαλκίδα να είναι και πάλι εδώ και μια ώρα περίπου χωρίς νερό.

Το πρόβλημα συγκεκριμένα καταγράφεται στις οδούς Αρεθούσης και Πήλικα.

Η διακοπή υδροδότησης, σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο evima.gr, έρχεται ως αποτέλεσμα βλάβης που προκλήθηκε από την εταιρεία που τοποθετεί φυσικό αέριο στο Αυλωνάκι.

“Κάλεσα τις βλάβες στην ΔΕΥΑΧ και μου είπαν οτι η βλάβη εχει γίνει απο την εταιρεία που τοποθετεί φυσικό αέριο στην περιοχή του Αλωνακίου….” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως επισημάνθηκε μάλιστα, οι κάτοικοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή διότι η βλάβη αναμένεται να αποκατασταθεί σε 3-4 ώρες.

“Το συνεργείο της ΔΕΥΑΧ μου είπε στο τηλέφωνο ο υπεύθυνος θα χρεαστεί 3-4 ωρες και να κάνουμε υπομονή” είπε συγκεκριμένα τονίζοντας πως οι διακοπές νερού γίνονται σχεδόν κάθε μέρα εκτός των σαββατοκύριακών που δεν υπάρχουν εργασίες φυσικού αερίου.

“Κάθε μέρα είμαστε αναγκασμένοι εξαιτίας της ανικανότητας αυτών που ανέλαβαν το φυσικό αέριο να ειμαστε για 3-5 ώρες χωρίς νερό” σχολιάζει.

ΠΗΓΗ: evima.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ