Sat. Dec 2nd, 2023

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Ζώδια: Τι θα φέρει σε όλους η Πανσέληνος του Ιουνίου

Screenshot_20220614_095419_com.huawei.intelligent_edit_271421942059104
Chalkidatv.gr

Η Πανσέληνος του Ιούνη δυναμώνει τη φλόγα της αναζήτησης και της πίστης στο ταξίδι της ζωής για τα όνειρα των ανθρώπων και η φλόγα μεταμορφώνεται σε μια δυνατή φωτιά αδάμαστης χαράς και πάθους.

EXTRA INFO

Η Πανσέληνος στις 14 Ιουνίου ακριβώς στις 14:52 -με ισχυρή επιρροή τρεις μέρες πριν και μετά- με τον Hλιο στους Διδύμους, σε αντίθεση με την πανίσχυρη Σελήνη στις 23ο του Τοξότη κοντά στον αστέρα Lesath, δείχνει την ολοκλήρωση αλλά και το δυνατό φως στα σκοτάδια της ψυχής, για να βρεθεί διέξοδος και θεραπεία. Για να ξαναβρεθεί το χαμένο νόημα και η πίστη στα θαύματα της ζωής. Ο Lesath συνδέεται με κινδύνους, παράφορη ζήλια και οξέα. Ενώ σχετίζεται με ανατρεπτικά γεγονότα της κυβέρνησης της Συρίας.

Παράλληλα, την επόμενη μέρα, σε επιρροή μέρες νωρίτερα, ο Αρης, πλανήτης της μάχης, της επιβίωσης αλλά και της παράλογης βίας, συνδέεται με τον Χείρωνα. Εκρήξεις βίας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και ευκαιρίες να εκφράσουν όλοι όσα κρύβουν μέσα τους, για να τα θεραπεύσουν και να απελευθερωθούν από εγωισμό και θυμό.

Αυτή η ξεχωριστή Πανσέληνος οδηγεί στην αποκάλυψη της αλήθειας, στην ελευθερία, στην περιπέτεια και προαναγγέλλει την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού στις 21 Ιουνίου.

Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τις 13 έως τις 16 ξεσκεπάζουν την αλήθεια από το ψέμα. Πολιτικοί και σημαντικά πρόσωπα πλήττονται.

Χωρισμοί και σκάνδαλα στην πολιτική και την τέχνη κλονίζουν την κοινή γνώμη με επίκεντρο στις 14-18 Ιουνίου.

Στις 18 Ιουνίου η Αφροδίτη πληγώνεται από τον Κρόνο και οι σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις λήγουν.

Μέρες για δημιουργία 12, 13 και 15 Ιουνίου.Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής επισκέπτεται το ζώδιο που κυβερνά τους αέρινους και αεικίνητους Διδύμους έως τις 4 Ιουλίου, όπου πλέον σε ορθή πορεία ξεκαθαρίζει υποθέσεις και σκέψεις ή σχέδια που είχαν ξεκινήσει έως τις 22 Μαΐου. Η επικοινωνία, τα ταξίδια και η ανεμελιά επιστρέφουν για τα καλά στη ζωή όλων!

Κριός Πίστεψε πως αξίζεις μία δεύτερη ευκαιρία και ξεκίνα

Η Πανσέληνος βοηθά να κοιτάξετε το μέλλον και να εκφράσετε δημιουργικά και δυναμικά τη δράση σας και τα θέλω σας για να πετύχετε.

Η ταυτόχρονη σύνοδος του Αρη με τον Χείρωνα δείχνει μία ένταση που όμως εκτονώνεται δημιουργικά μέσα από τα μελλοντικά σας σχέδια, ένα μεγάλο ταξίδι, μία σημαντική απόφαση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Η νέα θέση του Ερμή τονίζει την επικοινωνία, τις διαδρομές και τις γνωριμίες.

Ταύρος Πίστεψε στην αξία σου και απελευθερώσου από τον φόβο

Η Πανσέληνος τονίζει την ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια αλλά ξέρεις πολύ καλά πως σημασία έχει η βαθύτερη ανάγκη σου για αναγνώριση, αγάπη και αποδοχή από σημαντικές σχέσεις σου.

Οι μέρες κοντά στις 18 Ιουνίου μπορεί να σας πληγώσουν ή να σας απογοητεύσουν στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον. Σύντομα θα νιώσετε καλύτερα και θα πετύχετε στόχους και όνειρα.

Δίδυμοι Παίρνετε βαθιά ανάσα!

Η νέα θέση του Ερμή στο δικό σας ζώδιο ξεκαθαρίζει και ανοίγει τον δρόμο για όσα χρειάζεστε και επιθυμείτε, τα ταλέντα, η ευφυΐα, το χιούμορ, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, όλα είναι πλέον και πάλι δικά σας και σας βοηθούν σε κάθε βήμα σας.

Η Πανσέληνος δημιουργεί μία προσωρινή ένταση, αξιοποιήστε την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με πρόσωπα από το εξωτερικό ή από άλλη κουλτούρα.

Καρκίνος Αφήστε τις έγνοιες και τα προβλήματα και απολαύστε τη ζωή

Ανησυχείτε για όλα, για τη δουλειά, για τις εργασιακές σχέσεις, για έγγραφα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και τελικά ξεχνάτε το πιο σημαντικό, να ζήσετε και να απολαύσετε μικρές, απλές, καθημερινές στιγμές, ξεκουραστείτε, χρειάζεστε φροντίδα, καλύτερη διατροφή και διεξόδους για να μη φορτίζεστε, ψυχικά και σωματικά.

Λέων Απελευθερώστε φόβους και δημιουργήστε την ευτυχία σας

Κάτι βαθιά μέσα σας σας πληγώνει και σας παρασύρει σε λάθη. Προσέξτε θέματα οικονομικά και εκφράστε την ευαισθησία και τα συναισθήματα που κρύβετε. Μπορείτε να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής μέσα από τη δημιουργία, την ψυχαγωγία, την τέχνη και έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών και φίλων. Ακόμα και ένα πρόβλημα σε μία σημαντική συνεργασία-σχέση μπορεί τώρα να βρει τη λύση του.

Παρθένος Αφήστε τοξικές αναμνήσεις και άσκοπες έριδες

Η ζωή είναι μία και αξίζει να τη ζήσετε χωρίς απωθημένα και άσκοπους διαξιφισμούς. Αν υπάρχει μία οικονομική σύγκρουση, τότε φροντίστε να τη λύσετε με τη λογική και τις συμβουλές ειδικών. Εκφράστε όσα καταπιέζετε και ξεπεράστε τα, η Πανσέληνος σας προκαλεί να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματικές και φιλικές υποχρεώσεις και τις ανάγκες της οικογένειας.

Η νέα θέση του Ερμή στο μεσουράνημα τονίζει την επαγγελματική και κοινωνική σας προβολή και καταξίωση μέσα από γνωριμίες και εκδηλώσεις.

Ζυγός Μέσα από ένα ταξίδι ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας

Η Πανσέληνος του Ιούνη λειτουργεί απελευθερωτικά και σας οδηγεί σε διαδρομές, ταξίδια, συζητήσεις, συναντήσεις, παρ’ όλα αυτά στο εργασιακό σας περιβάλλον υπάρχουν σχόλια παραπλανητικά και το άγχος δεν βοηθάει σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας, επιπλέον ο Αρης στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών προκαλεί μία σημαντική επαγγελματική ή προσωπική σας σχέση.

Σκορπιός Αγαπήστε και συγχωρήστε τον εαυτό σας

Θέλετε οι άλλοι να αναγνωρίζουν την αξία σας σε όλα τα επίπεδα, όμως πρέπει πρώτα εσείς οι ίδιοι να αγαπήσετε και να εκτιμήσετε τα ταλέντα σας και τα χαρίσματά σας, απελευθερώστε ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και στοχεύστε ψηλά για να φτάσετε τους στόχους σας στο μέλλον, τακτοποιήστε οικογενειακά-οικονομικά προβλήματα και αφεθείτε στην ξεγνοιασιά τον έρωτα και στη δημιουργικότητα.

Τοξότης Κρατήστε την ισορροπία σε εσάς και στις σχέσεις σας

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, δοκιμάζει τις αντοχές και τα όρια σημαντικών σχέσεων, επαγγελματικών, οικογενειακών και ερωτικών. Φροντίστε ιδιαίτερα τον χώρο σας, την επαγγελματική στέγη και την οικογένειά σας, αλλά φροντίστε και να ζείτε όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας. Διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις και παράπονα. Η νέα θέση του Ερμή ανοίγει έναν κύκλο συναντήσεων, συμφωνιών και συζητήσεων με συνεργάτες και σημαντικά πρόσωπα.

Αιγόκερως Αποκαλύπτονται μυστικά συναισθήματα

Η Πανσέληνος του Ιουνίου φωτίζει έναν μυστικό χώρο. Κάτω από το φως του φεγγαριού ξεπηδούν αναμνήσεις, μυστικές συναντήσεις, κρυφά συναισθήματα. Προσέξτε την υγεία και θέματα ψυχολογίας και ξεκαθαρίστε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποχρεώσεις. Η οικογένεια αναμοχλεύει εντάσεις και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπίες, ειδικά εσείς του 2ου δεκαημέρου. Με επίκεντρο τις μέρες γύρω από τις 18 είστε έτοιμοι να πληγώσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος Εκφραστείτε μέσα από τα όνειρά σας

Αναζητήστε φίλους και παρέες που μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Με ειλικρίνεια και κοινά όνειρα, πιθανόν θαυμαστές, ο ερωτικός σας σύντροφος και οι φίλοι να μπερδευτούν και να σας μπερδέψουν. Οπότε καλύτερα να κρατήσετε τις ισορροπίες, ξεκαθαρίζοντας όρια και ρόλους. Σε μία διαδρομή ή με άτομα του περιβάλλοντος θα αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα και καλό θα είναι να αποφύγετε την ταχύτητα και τις εντάσεις.

Ιχθύες Φερθείτε με σύνεση στο επαγγελματικό περιβάλλον

Η Πανσέληνος με δυνατή επιρροή από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου μεγεθύνει αντιθέσεις στο οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό σας περιβάλλον, αποφύγετε να δώσετε αφορμή για να σας κατηγορήσουν και συμπεριφερθείτε με βάση την εμπειρία σας για να κερδίσετε. Η νέα θέση του Ερμή δείχνει θέματα στο σπίτι και την οικογένεια που τώρα πρέπει να ξεκαθαριστούν με συζήτηση. Μία επίσκεψη στον χώρο σας σας δίνει χαρά.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Instagram Mari_Yiova Fb Mari Giova – Astrology and Feng Shui

Δυο λόγια για τη Μάρι

Είναι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική Αστρολογία, σύμβουλος ενεργειακών τεχνικών και Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κέντρο της εργασίας της είναι ο Άνθρωπος και η αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής! Από το 2014 εργάζεται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενώ πρόσφατα δημιούργησε το προσωπικό της site marigiova.gr

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ