Δε. Μαρ 20th, 2023

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη (7/2) που αφορά και την Εύβοια: Τι ώρα θα λειτουργήσει το Δημόσιο και οι απαγορεύσεις

11

Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης στο Μαρούσι, Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Chalkidatv.gr

Διαβάστε τι ανακοινώθηκε για την Τρίτη (07-02-2023) από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη με αφορμή την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»:

  • Απαγορεύεται η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier στις Περιφερειακές Ενότητες Εύβοιας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, και Σποράδων μέχρι τις 11.00 π.μ.
  • Οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα θα προσέλθουν στις υπηρεσίες τους στις 10:00 το πρωί. Η απόφαση αυτή αφορά τους εργαζόμενους που εργαζόνται στην Περιφέρεια Αττικής και τις Περιφερειακές Ενότητες Εύβοιας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
  • Επίσης στους Δήμους και στους Νομούς όπου δε θα ανοίξουν τα σχολεία, όπως στην Εύβοια, κλειστές θα είναι και οι Λαϊκές Αγορές.
  • Τέλος ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί θα μπορούν να είναι την Τρίτη (07-02-2023) τα εμπορικά καταστήματα σε βόρεια, βορειοδυτική και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ