Πε. Σεπ 29th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΗΕΛΛΑΣ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση τροφίμων και ποτών Oenotelia 2022

Chalkidatv.gr

Ολοκληρώνεται σήμερα η  έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo Oenotelia 2022 στην οποία συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στα εγκαίνια της έκθεσης βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο οποίος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας φιλοξενεί 41 αγροδιατροφικές επιχειρήσεις, καθώς και τα Επιμελητήρια Φθιώτιδας, Εύβοιας και Βοιωτίας, στο περίπτερο της, στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη ΝΑ Ευρώπη, FOODEXPO Oenotelia 2022. Επίσης, πολλές ισχυρές εταιρείες διατροφής της Περιφέρειάς μας δίνουν το «παρών» σε δικά τους περίπτερα και μας κάνουν υπερήφανους! Η έκθεση ολοκληρώνεται την Δευτέρα (σ.σ σήμερα), και πραγματικά αξίζει να την επισκεφθείτε και να γνωρίσετε τα ξεχωριστά προϊόντα της Στερεοελλαδίτικης γης».

Η Oenotelia αποτελεί την μοναδική εξειδικευμένη έκθεση οίνου και αποσταγμάτων στην Ελλάδα, με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό. Τα ενθουσιώδη συμπεράσματα των εκθετών, το έντονο ενδιαφέρον των Ελλήνων και ξένων αγοραστών, καθώς και ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης των επισκεπτών, από την πρώτη κιόλας διοργάνωση της έχουν καταστήσει την Oenotelia ως τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κρασιού στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: https://www.evima.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ