Σα. Δεκ 10th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Θρήνος για την 21χρονη που έπεσε στο κενό: Το δράμα που ζούσε-”Άκουσα ενα πολύ δυνατά το μπαμ. Και μετά φωνές”

Chalkidatv.gr

Σε εξέλιξη η έρευνα των αστυνομικών για να εξακριβώσουν τα αίτια της τραγωδίας

Τραγικό θάνατο βρήκε η 21χρονη κοπέλα, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πήδηξε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας που μένει στο Παγκράτι.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία κατοικούσε στον πρώτο όροφο, ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου επί της οδού Μουσούρου 95 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Αυτή την ώρα, αστυνομικοί κάνουν έρευνα στο σπίτι και στην πολυκατοικία, προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη είχε χάσει τον πατέρα της και ζούσε με τη μητέρα της, ενώ τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Όσοι την είδαν τις τελευταίες ημέρες, είχαν διακρίνει πως ήταν σε κακή διάθεση.

Στο protothema.gr μίλησε μια ένοικος της πολυκατοικίας όπου έμενε η 21χρονη περιγράφοντας τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη μοιραία πτώση.

“Άκουσα ένα πάρα πολύ δυνατό θόρυβο, ένα ντουπ σαν να τρακάρουν δύο αυτοκίνητα. Ακούστηκε πολύ δυνατά το μπαμ. Και μετά φωνές. Το πιθανότερο είναι ότι ανέβηκε στην ταράτσα. Την ήξερα την κοπέλα. Χαιρετιόμασταν. Μου φαίνεται περίεργο πως έγινε. Ήταν ένα πολύ ευγενικό άτομο”, τονίζει η αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως λέει η ίδια, η 21χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και συχνά το τελευταίο διάστημα παρατηρούσε πως ήταν σαν να “πάγωνε το βλέμμα της”…

Πηγή alldaynews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ