Πε. Σεπ 29th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΗΕΛΛΑΣ

Λαμία: Στα Γιάννενα να σπάσει το σερί ηττών

Chalkidatv.gr

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, ένας ακόμη τελικός για τη Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου, στα Γιάννενα με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΣ (Δευτέρα 28/2 19:30′) που επίσης καίγεται για βαθμούς αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Σε ένα γήπεδο όπου η προϊστορία είναι μοιρασμένη (1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα), ο ΠΑΣ Λαμία θα ζητήσει να σπάσει το αρνητικό σερί ηττών που έχει μέσα στο Φεβρουάριο (5 μέσα σε 13 ημέρες), έστω και την τελευταία ημέρα του.

Το βασικότερο πρόβλημα θεωρούμε ότι δεν είναι η αγωνιστική κατάσταση, αν και μετά τα παιχνίδια με τον Άρη ο κορωνοϊός «θέρισε» το ρόστερ, ενώ προστέθηκαν και απρόβλεπτοι τραυματισμοί παικτών, αλλά η ψυχολογία.

Στους «Ζωσιμάδες» δεν ταξίδεψε ο τιμωρημένος Μανούσος, αλλά και ο Καραμάνος με τον Σκόνδρα, όπως και οι νεοαποκτηθέντες Σιμόν και Νινούα. Επιστρέφουν όμως οι Αραμπούλι και Σαράνοφ.

Ο κ. Γρηγορίου επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μπανγκουρά, Βέλλιος και Τσούκαλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ