Fri. Dec 1st, 2023

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Μήνυση κατά αγνώστων για απειλή κατά της ζωής του κατέθεσε ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελής

Αλλαγή-του-τέσσερα
Chalkidatv.gr

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε στην εισαγγελία Χαλκίδας για τις απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας ο Υπεύθυνος τύπου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου-δημοσιογράφος Νίκος Αγγελής εναντίον άγνωστου δράστη που δημιούργησε ψεύτικο προφίλ με την επωνυμία antartic aliveri

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του Ο Νίκος Αγγελής (ακολουθεί απόσπασμα της μήνυσης του)

“Το φαινόμενο της εξαπόλυσης απειλών εναντίον μου δεν είναι καινούργιο… συμβαίνει από τότε που ανέλαβα το Γραφείο τύπου του δήμου Κύμης Αλιβερίου και εκπορεύεται από συγκεκριμένους ανθρώπους που επιθυμούν την δολοφονία του χαρακτήρα μου, θέλουν με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο να θίξουν την τιμή και την υπόληψή μου και επιζητούν ακόμα και την φυσική μου εξόντωση!

Εδώ και τέσσερα χρόνια έχει ξεκινήσει μια ενορχηστρωμένη επίθεση εις βάρος μου με ανθρώπους που έγραφαν με χυδαίο τρόπο και αισχρές εκφράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ και ο ίδιος ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Δ Θωμάς, μέσα από την εφημερίδα που εκδίδει «νέοι ορίζοντες» δεν παραλείπει να με συκοφαντεί και να να με εμφανίζει ως ένα μισθοφόρο, ένα άνθρωπο χωρίς ηθική που υβρίζω τους πολιτικούς μου αντιπάλους, που εκφράζομαι χυδαία και γενικότερα έχω ακραία συμπεριφορά μέχρι ότι θίγω την τιμή και την υπόληψη δημοτικών συμβούλων με σκοπό να αποδομήσει την προσωπικότητά μου να πλήξει την εικόνα μου, ώστε να ακυρώσει την σοβαρότητα των όσων έγραφα για την αλήθεια και παρουσίαζα ως δράσεις του δήμου ή απαντούσα σε σχόλια που αφορούσαν τη δημοτική αρχή.
Στις εκατοντάδες επιθέσεις που δεχόμουν προσωπικά στο διάστημα λιγο πριν από τις εκλογές του 2019 (και μέχρι σήμερα) οι οποίες συνεχίστηκαν και εντάθηκαν και μετά τις εκλογές αναγκάστηκα σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους να αποστείλω εξώδικες διαμαρτυρίες για να σταματήσουν το χυδαίο προσβλητικό και συκοφαντικό υβρεολόγιό τους εναντίον μου, με αποκαλούσαν επί λέξει : «ανεπάγγελτο», «σκουλήκι», «σκουλικαντέρα», «μισθοφόρο», «αδελφή», «σουσού», «σουσίτσα», «πληρωμένη νυφούλα», «νυφούλα 1800σάρα», «γκαιπελίσκο», «νερουλά», «γλύφτη» ,» «Φασίστα», «σκυλάκι», «μαντρόσκυλο», και έγραφαν κατ’επανάληψη και ψευδώς, ότι παίρνω «κρυφό μισθό», υποστήριζαν δηλαδή ότι αμείβομαι παράνομα εκτός από την επίσημη μισθοδοσία μου
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν στήσει εις βάρος μου μια βιομηχανία μηνύσεων από το 2018 που ανέλαβα το γραφείο τύπου μέχρι σήμερα μου έχουν καταθέσει πάνω από δεκαπέντε μηνύσεις στις οποίες έχω αναγκαστεί να καταθέσω αντιμηνύσεις..

Πριν ένα χρόνο διαχειριστής σελίδας του facebook με την επωνυμία Kymi-Koymioths ο οποίος με απείλησε και με εξύβρισε γράφοντας δημόσια σε θέα χιλιάδων αναγνωστών ότι θα έρθει στο γραφείο μου και (γράφω αυτολεξεί) «θα με Γαμήσει»!!!
Με εξύβρισε χυδαία αποκαλώντας με «παλιόπουστα του κερατά» και άλλα πολλά…..
Επισυνάπτω φωτογραφία των υβριστικών συκοφαντικών και απειλητικών σχολίων του!

Παρά το γεγονός ότι φοβήθηκα για τη ζωή μου δεν έδωσα συνέχεια γιατί αποκαλύφθηκε η ταυτότητα ενός εκ των διαχειριστών και προφανώς φοβήθηκε να προχωρήσει στην υλοποίηση των απειλών του.
Επρόκειτο για ένα φωτογράφο από την Κύμη , φανατικό υποστηρικτή του πρώην δημάρχου Κύμης Δ. Θωμά
Η αποκάλυψη της ταυτότητας του με καθησύχασε σε μεγάλο βαθμό γιατί πλέον ήταν γνωστό το όνομα και η ιδιότητα αυτού που με απειλούσε και θα ήταν δύσκολο να προχωρήσει στις απειλές του χωρίς να έχει τις συνέπειες του νόμου.
Όμως πρόσφατα δέχθηκα πάλι απειλές κατά της ζωής μου και αισχρό υβρεολόγιο από ένα άγνωστο σε εμένα άτομο που κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ με την επωνυμία antartic aliveri.
Το προφίλ αυτό φαίνεται να δημιουργήθηκε πρόσφατα από κάποιον ή κάποιους με αποκλειστικό στόχο να με απειλήσει, να μου δημιουργήσει φόβο και να με βρίσει αισχρά.
Σημειώνω δε ότι την ίδια μέρα που δέχθηκα τις απειλές από το ανώνυμο προφίλ αγνώστου ή αγνώστων δραστών δηλαδή στις 18 Ιουλίου 2023 , δέχθηκα και δια ζώσης απειλές από κάποιον κύριο Χ. Φ. υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του Δημητρίου Θωμά.
Ο Άνθρωπος αυτός σε διακοπή της δίκης του Δημητρίου Θωμά που γίνεται στον τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Χαλκίδα με πλησίασε ενώ μιλούσα με τον δικηγόρο του δήμου Κύμης Αλιβερίου Δημήτρη Ανδρέου και μου είπε αυτολεξεί.. «Πούστη θα σε γαμήσω» και «μόλις χάσει τις εκλογές ο Μπουραντάς (σημερινός δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου) θα δείς τι θα πάθεις από εμένα» (Σε  δύο μήνες είναι οι εκλογές)..
Αυτός ο άνθρωπος δεν δίστασε να με απειλήσει και να με βρίσει παρουσία δεκάδων μαρτύρων και ενώ στο προαύλιο των δικαστηρίων υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία λόγω διεξαγωγής και άλλης δίκης κακουργηματικού χαρακτήρα..
Δεν έδωσα συνέχεια στο περιστατικό ούτε υπέβαλα μήνυση εκείνη την στιγμή στην εισαγγελία διότι ήθελα να εκτονωθεί η ένταση ενώ δεν αντέχω πια ψυχολογικά να καταθέτω άλλες μηνύσεις παρά το ότι με απειλούν και με υβρίζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση..
Διαπίστωσα όμως ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι πλήρως φανατισμένοι και θέλουν να μου κάνουν κακό..
Την ίδια μέρα (18/7/2023) σε ανακοίνωση του δήμου Κύμης Αλιβερίου που αφορούσε σε απάντηση σε ιερέα της Αγίας Μαρίνας ο οποίος άσκησε την ώρα της λειτουργίας την παραμονή της εορτής της πολιούχου Αλιβερίου Αγίας Μαρίνας άδικη κριτική στην δημοτική αρχή για παραλείψεις που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα της..το γραφείο τύπου του δήμου εξέδωσε ανακοίνωση σε κόσμιο ύφος και απαντούσε στις κατηγορίες αυτές..
Την ανακοίνωση κοινοποίησα μέσω του προφίλ μου σε μια ομάδα του facebook του Αλιβερίου με την ονομασία Aliveri top με πέντε χιλιάδες μέλη δηλαδή παρουσιάζει μεγάλη αναγνωσιμότητα στην περιοχή.
Κάτω από την ανακοίνωση μου υπό μορφή σχολίου έγινε ανάρτηση από τον Χρήστη με την επωνυμία antartic aliveri τον οποίο δεν γνωρίζω όπως και κανένας άλλος από τους γνωστούς και φίλους μου… Η ανάρτηση αυτή ήταν υβριστική και συκοφαντική..
Συγκεκριμένα έγραψε δημόσια σε θέα χιλιάδων αναγνωστών για εμένα ότι «Γλύφω και τα πεζοδρόμια για μια ψήφο»… ότι δεν σέβομαι την εκκλησία».. «ούτε τον πάτερ Αμφιλόχιο» τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας.. Ότι είμαι «σκουπίδι» . …ότι κάνω «κονσομασιόν στην εκκλησία για ψήφο» ότι είμαι «χοντρός, μαγουλάς» και ότι «έρχεται η ώρα μου»
Επισυνάπτω τα σχόλια σε φωτογραφία (screenshot):

Την ίδια μέρα (18-7-2023 ώρα 10:44 μ.μ) έλαβα στο προσωπικό μου μέσεντζερ μήνυμα από τους-τον άγνωστο δράστη με την επωνυμία antartic aliveri που μου έγραφε πως από εδώ και πέρα «θα μιλάς μαζί μου..η κουβέντα θα έχει κανόνες» γιατί αλλιώς ..και μου έστειλε τρεις εικόνες ένα δάκτυλο σε οριζόντια θέση που πήγαινε σε ένα κύκλο σχηματισμένο από δυο δάκτυλα ενός άλλου χεριου και μια εικόνα ενός χεριού με σηκωμένο το μεσαίο δάκτυλο που παραπέμπει σε σεξουαλικές πράξεις …..

Εγώ τον ρώτησα «ποιος είσαι;» αλλά απάντηση δεν έλαβα
Επισυνάπτω το μήνυμα

Την επόμενη μέρα 19 Ιουλίου 2023 στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook σε χιουμοριστική μου ανάρτηση (η οποία είχε γίνει στις 15 Ιουλίου 2023) με βίντεο από δυο σκυλάκια ο άγνωστος, δράστης-ες.. έγραψε στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση μου ότι θα με διαλύσει και με αποκάλεσε «χοντρή κουράδα» και ότι είμαι μπουχέσας που δεν μπορώ ούτε να περπατήσω
Επισυνάπτω την ανάρτηση:

Μάλιστα στο σχόλιο του δικηγόρου Χαλκίδας Γιάννη Βισκαδουράκη κάτω από την ανάρτηση μου  που σχολίασε με χιούμορ  έκανε επίσης επίθεση γράφοντας του «σκάσε και εσύ γιατί θα γαμήσω και εσένα»..και όταν ο κύριος Βισκαδουράκης γνωρίζοντας τους νόμους του έγραψε ότι οι απρόσεκτοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου μπορεί εύκολα να εντοπιστούν και να προσέχει μην βρεθεί σε κάποιο κατάστημα κράτησης όχι μόνο δεν φοβήθηκε αλλά τον ειρωνεύτηκε γελώντας κάτω από την ανάρτηση του
Επισυνάπτω τα σχόλια:

Ο άνθρωπος αυτός που είχε στο προφίλ του μια εικόνα ενός σκοτεινού προσώπου με μια κουκούλα εν είδη τιμωρού, εκδικητή, και μια μορφή σκοτεινού ανθρώπου του κοινού ποινικού δικαίου με τρόμαξε και ως εικόνα και ως συμπεριφορά.

Όλη αυτή η επίδειξη αγριότητας και μίσους δείχνει άνθρωπο ή ανθρώπους παραβατικούς , επικίνδυνους για το κοινωνικό σύνολο που απειλούν ευθέως και υβρίζουν προσπαθώντας να δημιουργήσουν τρόμο στα θύματα τους χωρίς όμως να αποκλείεται , εφόσον κρύβονται πίσω από το έρεβος της ανωνυμίας τους να υλοποιήσουν και τις απειλές τους..
Χωρίς να προκληθεί από ούτε κατ’ ελάχιστον από εμένα..σε μια άσχετη ανάρτηση μου στις 15 Ιουλίου 2023 μπήκε στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook στις 19 Ιουλίου 2023 (μια μέρα μετά το απειλητικό του μήνυμα στο μέσεντζερ) και τα συκοφαντικά-υβριστικά του σχόλια στη σελίδα Aliveritop με εξύβρισε αισχρά και με απείλησε κρύβοντας το αληθινό του πρόσωπο και την ταυτότητα του… με εμπάθεια, αδικαιολόγητο μίσος και αντικοινωνική –επικίνδυνη συμπεριφορά.

Ο φόβος μου όμως μεγιστοποιήθηκε μετατράπηκε σε έντονη ανησυχία και τρόμο όταν ο άγνωστος δράστης , ή δράστες επανήλθαν με ομοβροντία υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων στις 28 και 29 Ιουλίου του 2023.

Στις 28-7-2023 (ώρα 2:08 μ.μ) το προφίλ antartik-aliveri με απείλησε ξεκάθαρα ότι: με παρακολουθεί εδώ και καιρό..να προσέχω μην με πετύχει στο δημοτικό σχολείο απέναντι από το χώρο εργασίας μου στο δημαρχείο Αλιβερίου ότι θα μου δώσει τα δόντια στο χέρι ενώ ανέφερε αισχρά ψέματα εναντίον μου ότι τα παίρνω (χρηματίζομαι παράνομα-γεγονός ψευδές και συκοφαντικό ) και ότι δήθεν θα μου βγάλει στην φόρα ιστορίες με γέρους με γριές και αλλά αισχρά ψεύδη και συκοφαντίες που είναι αποκυήματα της φαντασίας του και προσβλητικά για την τιμή και την υπόληψή μου!
Επισυνάπτω τα σχόλια:

Στις 29-7-2023 (ώρα 2:39 μ. μ) το προφίλ antartik-aliveri

επανήλθε ακόμα πιο απειλητικός για τη ζωή μου και την σωματική μου ακεραιότητα βρίζοντας με τον χειρότερο τρόπο, ενώ στην προσπάθεια μου να τον αποτρέψω από τους σκοπούς του έγραψα πως μπορώ να τον βρω αμέσως εννοώντας την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ..εκείνος αδίστακτα που είπε ότι θα με βρει πρώτος εκείνος εννοώντας ότι θα βλάψει την φυσική μου παρουσία.
επισυνάπτω τα μηνύματα του:

Προσπάθησα να δείξω ότι δεν έχω τρομοκρατηθεί και του τόνισα ότι θα προσφύγω στη δικαιοσύνη ενώ εκείνος προφανώς ψευδόμενος μου είπε ότι είναι δικηγόρος ..ότι «δεν με παίρνει να κάνω τίποτα εναντίον του νομικά» συνέχισε να με απειλεί να με προσβάλει ενώ μου έστειλε και την φωτογραφία του προφίλ μου στο facebook για να μου δώσει να καταλάβω ότι γνωρίζει το πρόσωπό μου, συνέχισε τις προσβολές ότι «δεν είμαι δημοσιογράφος» ότι «δεν βλέπω πως είμαι» και πρόσθεσε ότι έχει τέτοια μέσα που θα με κάνει ρεζίλι» εννοώντας υψηλά ιστάμενα πρόσωπα με δύναμη και εξουσία ενώ δεν παρέλειψε να μου υπενθυμίσει να προσέχω!!!!
Επισυνάπτω φωτογραφία (screenshot):

Ο άγνωστος δράστης συνέχισε ακάθεκτος τις προσβολές και τις απειλές βρίζοντας τον δήμαρχο Αθανάσιο Μπουραντά τον πρόεδρο της κοινότητας Αλιβερίου Γιώργο Παπαδιόχο και εμένα προσωπικά τονίζοντάς μου πως δεν ξέρω με ποιον μιλάω «υπονοώντας πως είναι άνθρωπος με δύναμη ενώ στην προσπάθεια μου να τον αποκαλύψω επειδή έγραψε «τη ανεβάζει ασφαλτοστρώσεις ο Παπαδιόχος» το τι με ήτα του επεσήμανα ότι είναι ανορθόγραφος για δικηγόρος και εκείνος απάντησε πως και εγώ είμαι καραγκιόζης…
Συνέχισε την προσπάθεια παραπλάνησης ως προς την ταυτότητα του «ότι αν μου μιλήσει στη γλώσσα του δεν θα καταλάβω και πολλά»..
Μάλιστα προς επίρρωση της «μόρφωσής του» (ως δήθεν δικηγόρος) χρησιμοποίησε μια δοτική «εν δυνάμει» η οποία όμως δεν ταίριαζε συντακτικά στην υπόλοιπη πρόταση ήταν αδόκιμη, άστοχη με τα συμφραζόμενα (αλλά δεν στο λέω εν δυνάμει) και προφανέστατα εντασσόταν στην τακτική του- όχι μόνο κάνοντας αντιποίηση ιδιότητας – να με εκφοβίσει αλλά και να με εξαπατήσει και να συσκοτίσει τα ίχνη της ταυτότητας του!
Επανέλαβε την απειλή του γράφοντας μου «Όταν σε συναντήσω πρώτα θα σου σπάσω τα δόντια και μετά θα ζητήσω συγνώμη»
Και συμπλήρωσε το μήνυμα του βρίζοντας με και αποκαλώντας με τενεκέ

Εντείνοντας τις απειλές του και για να με εκφοβίσει ακόμα περισσότερο , μου έγραψε ότι δεν είναι μόνος του άλλα είναι πολλοί δημιουργώντας μου το αίσθημα ότι κινδυνεύω από μια οργανωμένη συμμορία!

Αυτοί οι άνθρωποι κρυπτόμενοι πίσω από ψεύτικα και ανώνυμα προφίλ είναι μια εγκληματική οργάνωση..Μια συμμορία που απειλούν , εκβιάζουν , εκφοβίζουν πολιτικούς τους αντιπάλους και δεν εμποδίζονται από κανέναν…
Λειτουργούν έτσι λόγω της αδυναμίας των αρχών να προστατέψουν τους πολίτες και της δυσλειτουργίας της δικαιοσύνης που εκδικάζει τις υποθέσεις μετά από πέντε χρόνια.
Η ατιμωρησία τους ..τους έχει κάνει ακόμα πιο θρασείς εκτοξεύοντας απειλές εναντίον οικογενειαρχών, πολιτών και κάθε ενός που μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους που είναι το πλιάτσικο και η νομή της εξουσίας!
Η Τρομοκρατία αυτών των εγκληματιών δεν θα περάσει!

Χαλκίδα 9 -8-2023

Νίκος Αγγελής
Δημοσιογράφος

eviathema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ