Τε. Οκτ 5th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΗΕΛΛΑΣ

Ο Χαλκιδέος Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» στην εκδήλωση με θέμα το γυναικείο αποτύπωμα

Chalkidatv.gr

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Γυναίκα, την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ), της οποία ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» είναι μέλος, διοργάνωσε στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental εκδήλωση με τίτλο «Με γυναικείο Αποτύπωμα» αφιερωμένη στην Γυναίκα Αθλήτρια με Αναπηρία όπου βραβεύθηκαν γυναίκες παραολυμπιονίκες και πρέσβειρες καλής θέλησης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από την πρόεδρό του Μαρία Μαμτζαδέρια.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο Γεν. Γραμ. .Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, και η ολυμπιονίκης η κ. Βούλα Πατουλίδου.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για την ευγενική της πρόσκληση και να την συγχαρεί για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» από τον Ιούνιο του 2021 κάνει τα πρώτα βήματά του με έδρα την Χαλκίδα. Σκοπός του Συλλόγου είναι η ένταξη μέσω του αθλητισμού των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες / Ικανότητες στο κοινωνικό σύνολο, η συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα, να τονίσουμε την σημασία του αθλητισμού στην ψυχική και σωματική υγεία των ΑμεΑ.

Μέσω του αθλητισμού διεκδικούμε κοινωνική αναγνώριση, κοινωνική ισότητα και αλληλεγγύη Σύνθημά μας «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ – ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ».

πηγή:eviaportal.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ