Τε. Δεκ 7th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Πάρος: Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό 15χρονης από τη γιαγιά της

Chalkidatv.gr

Ένα κορίτσι μόλις 15 χρονών έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από την ίδια τη γιαγιά της στην Πάρο. Την υπόθεση έκανε γνωστή με ανάρτησή της χρήστης του διαδικτύου, ζητώντας παράλληλα ένα δικηγόρο να αναλάβει τη συγκλονιστική υπόθεση.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του CycladesLive.gr, πρόκειται για 15χρονο παιδί που ζει στην Πάρο με τη γιαγιά, τον παππού και το αδερφάκι του διότι η γιαγιά είναι εκείνη που έχει την επιμέλεια των εγγονιών της εδώ και χρόνια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 15χρονη εγγονή κακοποιείται συστηματικά από τη γυναίκα που έχει την επιμέλειά της και μάλιστα με πολύ άγριο τρόπο. Υπάρχουν φωτογραφίες με σημάδια στο κορμί του παιδιού, από το ξύλο και τη σωματική κακοποίηση που υπέστη για ακόμη.

Μάλιστα, υπάρχουν καταγγελίες ότι ο παππούς απειλεί με όπλο όποιον τολμήσει να διατυπώσει αντίθετη γνώμη και να υπερασπιστεί τα παιδιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αστυνομία του νησιού είναι ήδη ενήμερη και το ίδιο και η Πρόνοια. Αναμένεται να γίνει επίσημη μήνυση για να ξεκινήσουν οι τυπικές διαδικασίες.

Πηγή: cycladeslive.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ