Τε. Δεκ 7th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Πανσέληνος Ιουλίου: Γιατί ονομάστηκε «Φεγγάρι του ελαφιού» και ποια ζώδια επηρεάζει;

Chalkidatv.gr

Η Πανσέληνος του Ιουλίου έχει κι άλλες ονομασίες, όπως: “Πανσέληνος του Κεραυνού” “Πανσέληνος του Σανού”, “Πανσέληνος του Υδρόμελου”, όμως η επικρατέστερη είναι η “φεγγάρι του ελαφιού“, καθώς σύμφωνα με την παράδοση κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα νέα κέρατα των αρσενικών ελαφιών άρχιζαν να βγαίνουν από το μέτωπό τους, “καλυμμένα” με βελούδινo και απαλό τρίχωμα.

Ας δούμε τα ζώδια που επηρεάζει η Πανσέληνος

Κριός

H πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 Ιουλίου, πραγματοποιείται στον οίκο των επαγγελματικών αναδεικνύοντας την ευθύνη. Κάτι που ίσως είχατε προσπαθήσει να κρύψει, ίσως βγει στην επιφάνεια. Το καλό είναι ότι, ως ζώδιο της φωτιάς, το να πετάς ό,τι είναι ξεπερασμένο και να το αντικαθιστάς με κάτι καλύτερο δεν σε τρομάζει πολύ.

Καρκίνος

Αυτή η Πανσέληνος θα φωτίσει τον οίκο των συνεργασιών σου, φέρνοντας σημαντικές συνειδητοποιήσεις στο προσκήνιο γύρω από τις δομές και τις ευθύνες μέσα στις σχέσεις σου. Ίσως, κάτι που απέφευγες να έρθει στο φως, ενδεχομένως στη σχέση σου με τον σύντροφο σου.

Ζυγός

Θα κληθείς να αναλάβεις ευθύνες εντός του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής σου. Διάφορα μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν και μπορεί να αρχίσεις να ξαναχτίζεις πιο ισχυρά και ασφαλή θεμέλια. Τα καθήκοντα εντός του σπιτιού είναι πάντα πολύ σοβαρά για εσένα.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φέρει στο προσκήνιο σημαντικές αποκαλύψεις που σχετίζονται με τον εαυτό σου. Θα χρειαστεί να αξιολογήσεις τον εαυτό σου και στοιχεία που έχεις κρύψει. Η επιτυχία που επιδιώκεις βρίσκεται στην άλλη πλευρά των περιοριστικών πεποιθήσεων που έχεις τηρήσει και τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να απομακρυνθείς από αυτές τις αρχές. Αν δεν αλλάξεις εσύ, τίποτα νέο δεν θα έρθει στο δρόμο σου.

Πηγή : hellogreece.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ