Τρ. Μαρ 28th, 2023

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ξέρω ότι ο αδερφός μου σκοτώθηκε» – Κραυγή απελπισίας για αγνοούμενο επιβάτη

90
Chalkidatv.gr

Κόβει την ανάσα το δράμα για τους συγγενείς των αγνοουμένων στα συντρίμμια από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. «Ο αδελφός μου ήταν στο πρώτο βαγόνι, δεν ξέρω τι θα παραλάβω», ξεσπά συγγενής θύματος στην κάμερα του Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ο αδερφός μου ήταν στο πρώτο βαγόνι, ξέρω ότι έχει σκοτωθεί!», λέει η γυναίκα για τον δικό της άνθρωπο που δεν έχει δώσει σημείο ζωής από τη στιγμή που έγινε η τρομακτική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

«Καθόταν στο πρώτο βαγόνι και μία φίλη τον έβαλε μέσα», είπε στη συνέχεια η αδερφή του που έσπευσε κι εκείνη στο νοσοκομείο Λάρισας, μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Το ξέσπασμά της για τον αδερφό της στον ALPHA και την κάμερα της εκπομπής Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, συγκλονίζει:

«Καθόταν στο πρώτο βαγόνι και μία φίλη τον έβαλε μέσα… Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας απαντήσω ακριβώς. Θα περιμένουμε άλλες 4 ώρες για να έχουμε προσωπική ενημέρωση τηλεφωνική για να μας πούνε τα αυτονόητα. Αυτό σας εξηγώ. Εγώ ως η αδερφή του θύματος ξέρω ότι ήταν στο πρώτο βαγόνι κι έχει σκοτωθεί. Ρωτάνε οι άνθρωποι και λένε πείτε μας αυτό το απλό πράγμα, πείτε μας σε ποια θέση καθόταν. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να πάρουν την λίστα από την εταιρία και να δούνε το κάθε εισιτήριο από ποια τράπεζα έχει πληρωθεί. Με βάση το νούμερο να γίνει μια σχετική αντιστοίχιση. Αυτό λοιπόν ήταν ανίκανοι να το απαντήσουν. Ο αδερφός μου, Γιάννης Βουτσινάς».

ΠΗΓΗ: newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ