Σα. Οκτ 1st, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΗΕΛΛΑΣ

Τα ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στην Χαλκίδα

Chalkidatv.gr

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας στην Χαλκίδα θα φιλοξενεί τα Ιερά Λείψανα των Αγίων, Ενδόξων, Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την νήσο Λέσβο από το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 έως και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Κάθε ημέρα στον Ιερό Ναό τελούνται Ιερές Ακολουθίες και τις πρωινές και απογευματινές ώρες ώστε να δοθεί η ευκαιρία σ’ όλους τους αδελφούς που θέλουν να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα των Αγίων και να λάβουν την ευλογία τους.

Την Παρασκευή που η εκκλησία τελεί την στάση των Χαιρετισμών στην ενορία θα πραγματοποιηθούν 2 Ιερές Ακολουθίες η πρώτη 17:00 και η δεύτερη 19:00 για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τα Ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης θα παραμείνουν στον Ιερό μας Ναό έως και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 το βράδυ.
Ο Ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 07:00πμ έως και τις 21:00.

Παρακαλούμε να το ανακοινώσετε στους ευσεβείς μας Χριστιανούς ώστε να προσέλθουν και να λάβουν την ευλογία των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.
Οι Ιερές Ακολουθίες θα πραγματοποιούνται ακλουθώντας τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του covid-19.

πηγή:eviaportal.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ