Τε. Οκτ 5th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΗΕΛΛΑΣ

Χαλκίδα: Παγίδα για τους οδηγούς οι καμένες πινακίδες

Chalkidatv.gr

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που πήρε φωτιά ο κάδος απορριμμάτων στη διασταύρωση των οδών Βώκου και Δημητρίου στη Χαλκίδα, αλλά οι ζημιές από εκείνη την πυρκαγιά δεν έχουν ακόμη αποκατασταθεί πλήρως, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη».

Μπορεί η πυροσβεστική να έσβησε άμεσα τη φωτιά και να απέτρεψε την επέκτασή της στη διπλανή πολυκατοικία, μπορεί ο δήμος να αντικατέστησε τον καμένο κάδο μέσα σε λίγες ώρες, αλλά έμειναν στη θέση τους τα καμένα σήματα οδικής κυκλοφορίας (STOP και απαγόρευσης στροφής αριστερά) που βρίσκονται επί της Δημητρίου.

Οι καμένες πινακίδες σήμανσης αποτελούν επικίνδυνη παγίδα για τους οδηγούς που κινούνται επί της Δημητρίου. Όπως λένε οι κάτοικοι της γειτονιάς, οι οδηγοί “μαντεύουν” ότι υπάρχει stop λόγω του σχήματος της πινακίδας, αλλά κάποιοι δεν τη βλέπουν καθόλου, κυρίως τη νύχτα, και περνάνε “στεγνά” απέναντι.

Είναι γεγονός, ότι από θαύμα δεν έχουν γίνει ακόμη σοβαρά τροχαία ατυχήματα στο σημείο. Θεωρείται, όμως, βέβαιο ότι θα γίνουν αν ο δήμος δεν αντικαταστήσει άμεσα τις καμένες πινακίδες με καινούριες.

ΠΗΓΗ: https://www.evima.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ