Τε. Οκτ 5th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΗΕΛΛΑΣ

Χαροπαλεύει 23χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που πήδηξε από μπαλκόνι για να αποφύγει βιασμό

Chalkidatv.gr

Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν οι καλοκαιρινές διακοπές για μία 23χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που διέμενε σε ξενοδοχείο της Χαλκίδας. Η κοπέλα βούτηξε στο κενό από μπαλκόνι για να αποφύγει τον βιασμό της από συμπατριώτη της ανιματέρ.

Η 23χρονη διασκέδαζε με τις φίλες της σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ένας συμπατριώτης της που εργαζόταν ως ανιματέρ σε εκδηλώσεις του ξενοδοχείου, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, όταν αυτή άρχισε να μην αισθάνεται καλά λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. Ο ανιματέρ .την οδήγησε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια. Ένας άλλος εργαζόμενος στο ίδιο ξενοδοχείο έσπευσε να την βοηθήσει σπάζοντας την πόρτα του δωματίου του Γάλλου ανιματέρ.

Τότε η κοπέλα πάνω στη σύγχυση της και ενώ απελευθερώθηκε από τα χέρια του βιαστή της, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό.

Η 23χρονη έπεσε από ύψος πολλών μέτρων και υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη.

Έχουν ήδη ενημερωθεί οι οικείοι της και η Γαλλική Πρεσβεία.

Ο Γάλλος ανιματέρ συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας για την απόπειρα βιασμού και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών κακώσεων.

πηγή: eretikos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ