Τρ. Μαρ 28th, 2023

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΧΑΛΚΙΔΑ

2ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Πέρασε …αέρας από τους πρόποδες του Παρνασσού

2o_EPAL-Xrisso
Chalkidatv.gr

Το 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας μετά το θρίαμβό του επί του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας, πέρασε …αέρας και από το Χρισσό Φωκίδας κερδίζοντας 3-0 το ΕΠΑΛ Αμφισσας, παίρνοντας την πρόκριση για τον Τελικό Ποδοσφαίρου αγοριών της Περιφέρειας Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Ο αγώνας έγινε στο Χρισσό Φωκίδας, που βρίσκεται πολύ κοντά στους Δελφούς, στους πρόποδες του Παρνασσού και πάνω από τον Ελαιώνα της Άμφισσας, κάτω από δυνατό άνεμο.

Ο Παναγιώτης Ζαχαριάδης των Αλατσάτων έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με γκολ στο 10ο λεπτό και στο 2ο ημίχρονο εδραιώθηκε η νίκη με άλλα δυο γκολ.

Ο σκόρερ του τελικού στην Εύβοια, που αγωνίζεται στον ΑΠΚΟ Δροσιάς, ο Δημήτρης Χατζηλάμπρου διπλασίασε τα τέρματα των Χαλκιδέων και ο παίκτης του ΑΟ Χαλκίς Ορέστης Λεσάι ολοκλήρωσε το θρίαμβο της ομάδας του καθηγητή ΦΑ Δημήτρη Δεμερτζή.

2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας: Μπασινάς, Δημόπουλος, Ζέρβας, Ζαχαριάς, Μπάνε, Λεσάι, Νγκέλα, Παναγ. Ζαχαριάδης, Κουβρούκης, Σουρτζής, Χατζηλάμπρου. (Αγωνίστηκαν και οι: Μαστραντωνάς, Γεωργαάτσωνας, Ιω. Ζαχαριάδης). Στην αποστολή ήταν και οι: Μπάμε, Δημόπουλος, Σταγάκης, Λούλι, Σαββόπουλος, Ζντράβα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ