Πε. Σεπ 29th, 2022

ΧΑΛΚΙΔΑTV.GR

ΗΕΛΛΑΣ

Special Olympics Νάξου – Unified: Powerlifting – Basketball

Chalkidatv.gr

Ο κ. Τσάπατος Στέλιος, ΚΦΑ του ΕΕΕΕΚ Νάξου & Συντονιστής του περιφερειακού προγράμματος Special Olympics Νάξου, με την εθελοντική προσφορά του προπονητή Powerlifting κ. Κωνσταντάκη Μανώλη, υλοποιούν το πρόγραμμα του S.O. Powerlifting – Unified, που είναι ο συνδυασμός μυϊκής ενδυνάμωσης με συγκεκριμένους κινήσεις, ακολουθώντας την μεθοδολογία των Special Olympics International. Υλοποιείται εβδομαδιαίως, καθώς από την πρώτη στιγμή ο κ. Βάβουλας Αναστάσιος του Genesis Gym Naxos, είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας με την παραχώρηση του gym.

Επίσης, το πρόγραμμα Special Olympics Basket – Unified, υλοποιείται στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ “Δημήτρης Περιστεράκης”, από τον κ. Τσάπατο Στέλιο, με την εθελοντική προσφορά των κκ. Παλάσκα Ανδρέα, Βαρούνη Τάσο & ως αρωγός είναι από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, τόσο ο Δήμαρχος κ. Λιανός Δημήτρης, όσο και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κατσαράς Βαγγέλης.Πρόσφατα, επισκέφτηκε τα προπονητικά προγράμματα των S.O. Νάξου o κ. Κωλέττης Ανδρέας, ο Επικεφαλής Προπονητής Special Olympics Powerlifting Hellas – Συντονιστής του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα & μέλος της ομάδας των συντονιστών του προγράμματος ‘’Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί!’’, βλέποντας την τόσο σοβαρή και ουσιαστική δουλειά που γίνεται από όλους, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να βρίσκεται πιο τακτικά στο κυκλαδίτικο νησί, με σκοπό να προσφέρει και αυτός το λιθαράκι του για περισσότερη ανάπτυξη των Special Olympics Hellas.

Δημήτρης, όσο και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κατσαράς Βαγγέλης.Πρόσφατα, επισκέφτηκε τα προπονητικά προγράμματα των S.O. Νάξου o κ. Κωλέττης Ανδρέας, ο Επικεφαλής Προπονητής Special Olympics Powerlifting Hellas – Συντονιστής του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα & μέλος της ομάδας των συντονιστών του προγράμματος ‘’Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί!’’, βλέποντας την τόσο σοβαρή και ουσιαστική δουλειά που γίνεται από όλους, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να βρίσκεται πιο τακτικά στο κυκλαδίτικο νησί, με σκοπό να προσφέρει και αυτός το λιθαράκι του για περισσότερη ανάπτυξη των Special Olympics Hellas.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ